50+ Ψαγμένες Ιδέες Για Tattoo Μανίκι

Posted: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 by Giannis Ras in Ετικέτες

Το tattoo μανίκι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους τατουάζ, ειδικά για την περίπτωση των αντρών. Ειλικρινά, παρατηρώντας κάποιο άτομο που έχει χτυπήσει περισσότερα από ένα τατουάζ, το πρώτο πράγμα που μου τραβάει την προσοχή είναι τα τατουάζ που βρίσκονται στο χέρι του/της, ίσως επειδή ο βραχίονας μπορεί να παραμένει σε κοινή θέα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.Όταν τελικά  αποφασίσετε για τη θέση του τατουάζ σας, στην προκείμενη περίπτωση τα χέρια σας, υπάρχουν πολλές επιλογές και ιδέες για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Για παράδειγμα tribal, γραμματοσειρές, λουλούδια, ζώα, πορτρέτα, άγγελοι ή άλλες δημιουργικές ιδέες.Με βάση το μήκος του βραχίονα που καλύπτεται, τα τατουάζ μανίκι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, το full-sleeve (full μανίκι) και το half-sleeve (μισό μανίκι). Το full μανίκι καλύπτει σχεδόν ολόκληρο ή ολόκληρο το χέρι του εκάστοτε ατόμου, συνήθως από τον ώμο μέχρι τον καρπό. Το μισό μανίκι γενικά καλύπτει μόνο ένα μέρος του χεριού, συνήθως πάνω από τον αγκώνα.

Το χτύπημα ενός τατουάζ μανίκι είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Γενικά απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς και μπορεί να χρειαστεί βδομάδες, μήνες ή ακόμα και χρόνια για να ολοκληρωθεί. Εδώ, ο προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός.

Παρακάτω συλλέξαμε για εσάς μια συλλογή από 50+ σχέδια για τατοο μανίκι για τη δική σας έμπνευση. Ελπίζουμε να σας αρέσουν!About Me


Web Statistics