Watercolor Tattoos: Μια συλλογή από ρεαλιστικά τατουάζ ακουαρέλες

Posted: Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013 by Giannis Ras in Ετικέτες , ,

Τα τατουάζ ακουαρέλας αποτελούν τη νέα μόδα στην κοινότητα δερματοστιξίας της Αμερικής και όχι μόνο, τραβώντας την προσοχή των ατόμων με τον τρομερό ρεαλισμό τους, τα έντονα χρώματα και τη φυσική ροή τους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!




Λόγω ακριβώς αυτού του ιδιαίτερου στυλ τους, πολλοί βλέποντάς τα δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς έχουν δημιουργηθεί και πολλές φορές δημιουργείται η παρεξήγηση ότι για τη δημιουργία τους χρησιμοποιείται διαφορετική διαδικασία από την παραδοσιακή. Αυτό είναι λάθος καθώς τα τατουάζ ακουαρέλας πραγματοποιούνται με το ίδιο τρόπο που ο εκάστοτε tattoo artist πραγματοποιεί κάθε άλλο τατουάζ, ίσως χωρίς τη χρήση βελόνας περιγράμματος αλλά μόνο σκιάς. Και αυτό γιατί στα σχέδια ακουαρέλας δεν υπάρχουν περιγράμματα και μερικές φορές ούτε καθορισμένα σχήματα. Συχνά συναντάμε χαρακτηριστικά όπως εφέ πινελιάς, χρωματικά εφέ πιτσιλίσματος και άλλα γραφικά ζωγραφικού τύπου, γι' αυτό άλλωστε γίνεται αναφορά σε αυτά και ως ζωγραφικά τατουάζ.

Τα ζωγραφικά τατουάζ ακουαρέλας γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, ιδιαίτερα κατά το πέρας των τελευταίων ετών, ως μια πιο έντονη ανάμειξη της τέχνης των tattoo με την πιο κλασική τέχνη. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι tattoo artists ικανοί να δημιουργήσουν αυτά τα λεπτομερή αντίγραφα πινελιών, πιτσιλιών και χρωματικών αναμείξεων. 


Αν αυτό είναι ακριβώς το στυλ τατουάζ που επιθυμείτε, τότε σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τον tattoo artist σας με πολύ προσοχή. Στην περίπτωση που έχετε ήδη στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο τατουάζ ακουαρέλας και απλά θέλετε να το "χτυπήσετε" στο σώμα σας, τότε οι περισσότεροι artists θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Αν όμως θέλετε έναν tattoo artist να σχεδιάσει/ζωγαφίσει ένα για εσάς ή έχετε μια αχανή και όχι συγκεκριμένη ιδέα, τότε πρέπει να αναζητήσετε καλλιτέχνες που ειδικεύονται σε αυτό το είδος τατουάζ, ερευνώντας και βλέποντας τις συλλογές τους.





About Me


Web Statistics